2017-12-30

تهیه بهترین کباب کوبیده گوسفندی

تهیه بهترین کباب کوبیده گوسفندی

طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده

 

در این بخش از کسب وکار سایت زرین یار به طرز تهیه کباب کوبیده  برای شروع یک کسب وکار کبابی با آموزش تصویری وگام به گام  می پردازیم کباب کوبیده یکی از غذا های محبوب در هر سفره ایرانی است مخصوصا در تعطیلات تا فرصتی برای تفریح پیش می آید ما به یاد غذای محبوب ایرانی یعنی کباب کوبیده می افتیم و به فکر آماده کردن سیخ و وسایل کباب کوبیده می افتیم همه ما می دانیم که در تفریحات کباب کوبیده یه چیز دیگه هستش! تهیه کباب کوبیده هر چند کار ساده ای است اما یه سری نکات خاص دارد که اگر رعایت نشود  کباب کوبیده ما دلچسپ نمی شود.

 

طرز تهیه کباب کوبیده

2- روی پیازها نمک بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید بماند  سپس آب پیاز را بگیرید و داخل ظرفی  بریزید.

طرز تهیه کباب کوبیده

3-گوشت ها را پس از چرخ کردن با هم مخلوط کرده سپس نمک بزنید و حدود  ده دقیقه خوب به هم بزنید . و گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس به مخلوط گوشت، پیاز آب گرفته، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.

4-برای به سیخ کشیدن کباب یک ظرف  آب سرد در کنار دست خود داشته باشید ، تا دست شما به گوشت نچسپد مقداری از گوشت را بردارید از دوطرف شروع به چسپاندن کنید در آخر کافی است اول وآخر سخ را به هم بچسپانید.

کسب وکار طرز تهیه کباب

5-سیخ ها را روی آتش بگذارید و وآرام آرام شروع به باد زدن کنید  .نکته: آتش را برای اینکه کباب کامل مغز پخت شود آرام باد  بزنید تا زمانی که گوشت  حالت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت   حالت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست بگذارید کباب کاملا مغز پخت شود مراقب بشید کباب را زیاد حرارت ندهید که خشک شود چون خشک شدن کباب باعث می شود که مزه اصلی آن از بین برود ( در زمان پختن کباب، کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به روی کباب های دیگر برود ).

طرز تهیه کباب کوبیده

در انتها یک فیلم آموزشی طرز تهیه کباب کوبیده هم می توانید مشاهده کنید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *