تعمیر و فروش لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تهیه بهترین کباب کوبیده گوسفندی

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل

در این بخش ازسایت به طرز تهیه کباب کوبیده برای شروع یک کسب وکار کبابی با آموزش تصویری وگام به گام می پردازیم. کباب کوبیده یکی از غذا های محبوب در هر سفره ایرانی است.

مخصوصا در تعطیلات تا فرصتی برای تفریح پیش می آید ما به یاد غذای محبوب ایرانی یعنی کباب کوبیده می افتیم، و به فکر آماده کردن سیخ و وسایل کباب کوبیده هستیم.

همه ما می دانیم که در تفریحات کباب کوبیده یه چیز دیگه هستش! تهیه کباب کوبیده هر چند کار ساده ای است، اما یه سری نکات خاص دارد که اگر رعایت نشود  کباب کوبیده ما دلچسپ نمی شود.

 

 

2- روی پیازها نمک بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید بماند  سپس آب پیاز را بگیرید و داخل ظرفی  بریزید.

طرز تهیه و رازهای کباب کوبیده مجلسی رستورانی بدون ریختن از سیخ | مجله کوروش

3-گوشت ها را پس از چرخ کردن با هم مخلوط کرده سپس نمک بزنید و حدود  ده دقیقه خوب به هم بزنید . و گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس به مخلوط گوشت، پیاز آب گرفته، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.

چگونه یک کباب کوبیده خانگی خوب درست کنیم

4-برای به سیخ کشیدن کباب یک ظرف  آب سرد در کنار دست خود داشته باشید ، تا دست شما به گوشت نچسپد مقداری از گوشت را بردارید از دوطرف شروع به چسپاندن کنید در آخر کافی است اول وآخر سخ را به هم بچسپانید.

کسب وکار طرز تهیه کباب

5-سیخ ها را روی آتش بگذارید و وآرام آرام شروع به باد زدن کنید.

نکته: آتش را برای اینکه کباب کامل مغز پخت شود آرام باد بزنید، تا زمانی که گوشت حالت خودش را بگیرد.

پس از اینکه گوشت  حالت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست بگذارید، کباب کاملا مغز پخت شود مراقب بشید کباب را زیاد حرارت ندهید که خشک شود، چون خشک شدن کباب باعث می شود که مزه اصلی آن از بین برود 

در زمان پختن کباب، کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به روی کباب های دیگر برود.

کباب بناب، طلایه دار آثار ملی ناملموس ایران

در انتها یک فیلم آموزشی طرز تهیه کباب کوبیده هم می توانید مشاهده کنید.

 

دیدگاه‌های نوشته

*
*